Welkom bij Avis

AVIS is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 
AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en arboregelgeving voldoen.


Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers/ gebruikers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via deze website. Professionele schilders kunnen voor AVIS producten terecht bij  groothandel en verfspeciaalzaken in Nederland en België. Op deze website stellen wij onze producten aan u voor. Meer informatie kunt u verkrijgen door middel van de brochures en productinformatiebladen, die u via deze website kunt downloaden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan via e-mail of telefonisch contact met ons op.

Snelmenu

Last news

Vos 2010

Wist u dat alle Avis producten voldoen aan de VOS 2010 richtlijn.

Zoek een leverancier

Zoek een leverancier
Uw postcode
Uw woonplaats
 
Nieuw
Multiprimer In spuitbus Wit, grijs en zwart Meer informatie
NIEUW
Bolivia Epoxy
Houtvuller en
Reparatiepasta
Meer informatie
Nieuw
Avis Superafbijt in blik     Meer informatie Bekijk info film
Bekijk de brochure
Voor een totaal overzicht van onze Avis producten klik hier